ЗА ЛТХ СЕРВИС ДОО

ЛТХ СЕРВИС ДОО Скопје претствува неисцрпна ризница на знаење во областа на ладилната технологија што во комбинација со огромното долгогодишно искуство е гаранција за одлично завршена работа и долгогодишно задоволство на напите клиенти.
Ние наменските и нестандардни ладилни системи ги избработуваме сами, а во соработка со нашите партнери од Македонија и надвор од неа можеме да понудиме најширок опсег на квалитетна опрема за ладење и нејзино одржување и сервисирање.

 

Наши предности

  • Целосно посветени за остварување на цврста партнерска врска со нашите клиенти
  • Нудиме целосни решенија од проект, изведба до одржување
  • Применуваме напредна технологија
  • Соработуваме со квалитетни партнери во оваа област
  • Нашите вработени имаат сертификати
  • Обезбедена гаранција и сервис од наша страна
  • Задоволството на нашите клиенти е пред се
  • Комплетирање на решенија
  • Обновување на вашите стари машини
  • Проверете што може да направиме за вас

Наши партнери

Често поставувани прашања

Нашата компанија соработива со европски компании и поради тоа сите производи и резеверни делови кои нашата компанија ги вградува се сертифицирани.

Доколку ја одберете нашата компанија за изведба на проектот, во цената е вклучено и изработка на проект. Во спротивно, пред да започнеме со работа може да понудиме и услуга само проектирање и надзор на проектот

Во секое време сме достапни на нашите телфонски броеви !

На нашиот сајт може да го погледнете нашиот спектар на услуги кои го нудиме. Сепак, доколку сметате дека не го најдовте соодветниот одгоговор или услуга, ве покануваме во нашата канцеларија на кафе и разговор и заеднички да провериме што можеме да направиме за вас

Како одговорна компанија, секогаш сме спремни да ги едуцираме нашите млади во нашата компанија. Испратете CV и ќе ве повикаме на разговор

Сеуште имате прашања?     Побарајте не на телефон