Unbeatable Trucking Service

Starting from loading to unloading and maintaining the highest standards in terms of safety while in transit, we take nothing to chance.

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА НАШИОТ САЈТ!

ЛТХ Сервис ДОО Скопје претставува неисцрпна ризница на знаење во областа на ладилната техника и технологија што во комбинација со огромното долгогодишно искуство е гаранција за одлично завршена работа и долгогодишно задоволство на нашите клиенти.

КИРИЛ НАУНОВСКИ
Управител

demo
Завршени проекти
Клиенти во Македонија
Клиенти во Косово
Вработени во тимовите

Наши услуги

Нашето искуство не прави горди на проектите на кои сме работеле.

Постигнете 100% резултати сигурно и безбедно !

Детално правиме планови за секој проект, за да овозможиме оптимално работење на опремата на задоволство на секој клеинт!

Што не прави различни?

Преку 40 клиенти кои се задоволни од нашите услуги. Покрај тоа тимот има огромно искуство во оваа област.

Ладилни комори
Базени за ледена вода
Клима уреди
Опрема

Побарајте понуда