ПРОИЗВОДИ

Во соработка со нашите партнери од Македонија и странство со здружени сили и знаење можеме да ги понудиме широк спектар на квалитетна опрема за ладење :
– ЛАДИЛНИ КОМОРИ
– БАЗЕНИ ЗА ЛЕДЕНА ВОДА
– ТУНЕЛИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ И РАЗЛАДУВАЊЕ
– ЛАДИЛНИЦИ ЗА ТЕЧНОСТИ И ТОПЛИНСКИ ПУМПИ
– ОПРЕМА ЗА ПРОЦЕСНО КАДЕЊЕ
– КЛИМА УРЕДИ

Компании со кои соработуваме за опрема се :

КОМПРЕСОРИ

BITZER, DORIN, MANEUROP, TECUMSEH

ИСПАРУВАЧИ

GUENTNER, RIVACOLD

КОНДЕНЗАТОРИ

GUENTNER, RIVACOLD

ТОПЛИНСКИ ИЗМЕНУВАЧИ

SWEP, DANFOSS

АВТОМАТИКА И КОМПОНЕНТИ

DANFOSS, CASTEL, ESK SCHULTZE, FRIGOMEC, SAGINOMIYA

<h5КОНТРОЛЕРИ

DIXELL, DANFOSS, PEGO

МАСЛА

BITZER, MANEUROP, SUNOCO

ЛАДИЛНИЧКИ ВРАТИ

SEVEN FRIGO

ЛАДИЛНИЧКИ ПАНЕЛИ

KAMARIDIS

САНИТАРНИ ЈАСЛИ

MPM

ФРЕОН

C gas

ВЕНТИЛАТОРИ

EBM PAPST

КОНДЕНЗАЦИСКИ ЕДИНИЦИ

DANFOSS, BITZER, RIVACOLD, FRIGO CRAFT

БАКАРНИ ЦЕВКИ

HALCOR